foto.albums

matties communie

Mattie's communie was afgelopem zondagochtend... Lees meer

WEBDESIGN?

Onlangs heb ik deze sites voor vrienden gemaakt: Zforce.nl en DoubleH4U. Heb je er ook een nodig? Mail me!

PC kapot?

Ook hiervoor kan ik zeker wat voor je betekenen! Mail me met je vragen.

 

zijn.blog

welkom

Figure 1

prettige feestdagen

We willen iedereen alvast heel fijne feestdagen wensen. En ook een gelukkig Nieuwjaar. Mogen het eten, het drinken en natuurlijk de oliebollen smaken!!

vis.sen

06-11-2011 A.s zondag wederom een poging bij de sluis richting Moordrecht om snoekbaars op tafel te krijgen. Foto's hier te bekijken. Binnenkort misschien strandvissen. Goed warm kleden zal dat wel worden.

--

hbo.examens

02-11-2011 Vandaag weer examens te doen. Er staan er twee op de planning ( SM volgens ITIL v3 en CCNP), daar tussendoor nog even een presentatie over ons onderzoek "Virtualisatie".

--

vis.sen

29-10-2011 Vroeg op om te gaan vissen met Tomek en Chan. Beetje fris op zondagochtend, maar er zijn wel twee mooie snoeken uit gehaald. Helaas nog geen snoekbaars op het menu. Foto zie je hier en filmpje in HD kwaliteit (200 Mb) kun je hier downloaden.

--

pools.avondje

22-10-2011 De hele dag in touw om het feestje voor te bereiden. om half 8 belden Robbert en Marta aan. Niet veel later kwamen ook Anja, Tomek, Adam en Jurek binnen lopen. Even koffie schenken, koekje erbij. En dan de zelfgemaakte citroenwodka op tafel, samen met allelei hapjes, salade enz. Adam was zo goed geweest om Bigos te maken. Met een origineel pools boterhammetje erbij enorm lekker. Tenslotte moet je tijdens een drinkgelag toch een goede bodem hebben :)

--

loterij.ticket

15-10-2011 We zouden om 19.00 even de loterijtickets gaan ophalen, maar zoals altijd zijn de onverwachte dingen het leukst en zo werd het dus al snel een uur of elf voor we thuis kwamen. Gelukkig reed Arleta en zo kon ik dus met de heren een glaasje Zubrowka achterover hijsen.

--

 

--

start.blog